Hodnocení obchodu na Zboží.cz


Podporuje mojeID

KONTAKTY

Allsystem s.r.o.
Korunovační 16
170 00 Praha 7
tel: 603 758 308
info(a)polarcz.com
info@allsystem.cz
 

SERVIS pro Vás

arr3ManuályUživatelské příručky ke stažní jsou nově od všech aktuálních modelů k dispozici na webu... arr3Záruční a pozáruční servis Polar Jsme smluvním autorizovaným servisem pro výrobky POLAR s účinností v rozsahu celé České a... arr3Opravy POLARALL System s.r.o.  Prodej a servis pulsmetru POLAR Tel.: 233 372 533, 603 758 308 info@polarcz.com,... arr3Čeština pro hodinky POLARČeština pro hodinky POLAR V současnosti probíhá update firmware pro modely POLAR A360, M400, V800,...

ZBOŽÍ V AKCI

199 Kč (8 EUR)
skladem
550 Kč (21 EUR)
čekáme na dodání
2 950 Kč (114 EUR)
čekáme na dodání

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

199 Kč (8 EUR)
skladem
4 580 Kč (177 EUR)
skladem
4 580 Kč (177 EUR)
skladem

O nákupu » Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

Proces objednávky

Správce zpracovává osobní údaje subjektu údajů (kupujícího) nezbytné pro plnění smlouvy jejíž smluvní stranou je kupující. Údaje vložené prostřednictvím prostředků komunikace na dálku jsou zabezpečeny šifrováním. Poskytnutí údajů je nezbytné pro uzavření objednávky a její následné dodání nebo předání. Zpracovávanými údaji jsou identifikační a kontaktní údaje, dále pak údaje o produktu nebo službách. Správce zpracovává smluvní dokumenty po dobu trvání závazkového vztahu a dále ve skartační lhůtě 10 let. Místem zpracování osobních údajů je adresa provozovny. Nejsou další příjemci osobních údajů.

Bez reklamy

Správce nezpracovává osobní údaje pro účely reklamy nebo nevyžádaných obchodních sdělení. Osobní údaje nebudou poskytovány dalším příjemcům. 

Práva subjektu údajů

  • právo na přístup k informacím - právo na informaci, zda jsou či nejsou Vaše osobní údaje zpracovávány. Jsou-li osobní údaje zpracovávány má subjekt údajů dále právo na informace o zpracování v předepsaném rozsahu a právo za určitých podmínek získat kopii zpracovávaných údajů
  • právo na změnu/opravu - právo požadovat provedení opravy, jsou-li zpracovávané osobní údaje nepřesné. Případně právo požadovat doplnění, nejsou-li údaje úplné
  • právo na výmaz - právo žádat za právními předpisy stanovených podmínek (odvolání souhlasu, skončení smlouvy, protiprávnost zpracování) vymazání údajů
  • právo na omezení zpracování
  • právo na stížnost - subjekt údajů může podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů vůči Správci, zpracování či podmínkám uplatňování práv. Kontaktní a další údaje o úřadu na www.uoou.cz

Uplatnění práva subjektu údajů

Uplatnění práva subjektu údajů je možné do datové srchránky kot69b nebo mailem na adresu info@allsystem.cz
Správcem osobních údajů je provozovatel obchodu, zastoupený Ing. p. Sýkorou.
U správce není stanoven pověřenec pro ochranu osobních údajů.

OTAzZGUx